Кругот број 39 на Ред Бул Ринг беше моментот кога Себастијан Ветел со своето Ферари го мина Луис Хамилтон на Мерцедес на патеката во директна борба помеѓу двајцата кои се на чело во возачкиот поредок. Симболично, германецот го мина британецот за 3то место, но и го мина во возачкиот поредок.


Видео: Себ против Луис, го мина на патеката, го мина и во поредокот

4 коментари

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>