Себастијан Фетел и Макс Верстапен имаа што да кажат по нивниот меѓусебен судар од 8от круг. Се разбира … дијаметрално спротивни ставови.


(Видео) Себ и Макс: Радио по сударот

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>