Се возеше кругот број 38 од Големата награда на Британија, а Безбедносното возило предизвикано од излетувањето на Маркус Ериксон само што се повлече во гаражата. Но, Саинз и Гросжан претераа во желбата за подобар пласман и завршија во оградата. Казни по овој инцидент немаше.


(Видео) Саинз и Гросжан право во ограда

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>