Кругот на Националниот автодром Монца Хуан Пабло Монтоја во 2004 година го извозе со просечна брзина од 262,22 кмч, додека Кими вчера просечно возеше 263,587 кмч.


Booking.com

(Видео) Раиконен 14 години по Монтоја

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>