Пред десет години на Канадското Гранд При, Роберт Кубица со својот Вилијамс стигна до својата прва и единствена Формула 1 победа во кариерата.


Booking.com

Видео: Првата и единствена победа на Роберт Кубица

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>