Пол позиција без среќен крај. Кругот број 14 беше моментот кога поради хидрауличниот притисок, Валтери Ботас остана заглавен во брзина и мораше да го паркира В09 болидот крај патеката.


Видео: Откажувањето на Ботас

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>