(Видео) Откажувањето и разочарувањето на Хамилтон

Луис Хамилтон посакуваше да биде конкурент на Себастијан Ветел за пол позиција, но по преширок излез од првиот свиок пред крајот на првиот сегмент од квалификациите за Големата Награда на Германија., британецот беше приморан да го паркира својот болид.


10 коментари

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>