Возачите на Форс Индија како да се враќаат на ланските навики. Перез против Окон во дуел во гужвата на стартот и французинот е надвор од трка по само една кривина.


Booking.com

(Видео) Окон против Перез, сударот што ја уништи Форс Индија

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>