Роман Гросжан успеа да комплетира само 4 кривини пред да направи нова глупост, овојапт земајчи ги со себе и Нико Хулкенберг и Пјер Гасли.


Видео: Новиот “бисер“ на Гросжан

3 коментари

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>