Да не знае човек дали да се смее или да плаче.

Роман Гросжан со својто Хаас беше на 6то место пред да се забие во ѕид за време на Безбедносното возило, но смешниот момент е објаснувањето на французинот дека тоа се случило поради тоа што притиснал погрешно копче.


Видео: Не тоа копче Роман

2 коментари

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>