Формула 1 во Јапонија се возела во Сузука и Фуџи. Патеката на Хонда (Сузука) многу повеќе пати била домаќин на трката, но и Фуџи (сопственост на Тојота) има неверојатна историја.


(Видео) Не е само Сузука, и Фуџи и Аида имаат своја историја

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>