Збир од најсмешните моменти на Кими Раиконен како возач на Ферари. Уживајте во случувањата на Ледениот човек.


Booking.com

(Видео) Најсмешни моменти на Кими во Ферари

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>