Хуан Пабло Монтоја во 2004 година возеше круг по Монца за 1.19.525, но Кими Раиконен 14 години подоцна го подобри тоа време. Со денешните турбо хибриди со многу помал мотор, финецот успеа да извози 1.19.119.


Booking.com

(Видео) Најбрзо низ Храмот на брзината – Кими Раиконен

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>