(Видео) Надуправување за “помошникот“ и удар во Рикардо

Валтери Ботас помина со незначителна казна од 10 секунди за инцидентите кои ги предизвика при крајот на Унгарското Гранд При, а дуелот и ударот во Рикардо покажува зошто истата требаше да биде поригорозна.


Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>