Фелипе Маса имаше одлично Сингапурско Гранд При во 2008 година се до 14от круг на трката. Бразилецот имаше пол позиција, но при менување на гуми и долевање на гориво, мехаичарите не го извадија цревото навреме и Фелипе излезе на патеката со прикачено црево за долевање гориво на неговиот резервоар.


(Видео) Маса и непослушното црево

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>