Италијанецот Антонио Џовинаци го менуваше Маркус Ериксон на денешната прва тренинг сесија. При едно негово влегување во гаражата, одлета дел од поклопецот на моторот на неговиот болид, по што се доби ретка можност да се види актуелен Формула 1 агрегат.


Видео: Летаат делови од Зауберот на Џовинаци

2 коментари

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>