Англиската Sky Sprots веднаш по крајот на трката во 2017 година ја искористи најсовременаа технологија за да го проучи времето на реакција на Валтери Ботас при стартот на трката. Се чини дека финецот не погреши, напротив, беше совршен…или имаше премногу среќа.


Видео: Ланскиот совршен старт на Ботас

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>