Градската патека во Марина Беј е тесна, преполна со кривини и логично на неа тешко се претекнува. Но така не мисли Роберт Кубица. Погледнете го 54от круг од неговата трка за Рено во 2010 година.


Booking.com

(Видео) Кубица претекнува и во Сингапур

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>