Даниел Рикардо имаше квалификации за заборав. Неговиот агрегат откажа во моментот кога “фаќаше“ залет за летечкиот круг пред влезот на последната шикана. По излегувањето од болидот не можеше да го скрие разочарувањето.


(Видео) Крикот кој кажува се … Даниел Рикардо

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>