Кими Раиконен е познат по своите веќе “заштитени“ реакции и коментари. Но овојпат, Вил Бакстон од Формула 1, седна на кратко интервју со финецот, во кое Кими сподели неколку интересни факти.

Дали ги чита договорите? Дали зборува италијански? Кој го одржува неговиот Инстаграм профил? Дознајте повеќе во следното видео …