Дека квалификациите нема да бидат најдобри за Себастијан Фетел се виде уште во првиот квалификациски сегмент кога во својто летечки круг возачот на Ферари се изврте на патеката, но без никакви последици.


(Видео) Квалификациското извртување на Фетел

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>