Роман Гросжан мина само неколку секунди на квалификациите во Канада затоа што толку издржа неговиот мотор на Ферари. Французинот беше приморан да го паркира својот Хаас неколку десетици метри од гаражата на екипата.


Booking.com

Видео: Квалификациската сесија на Гросжан

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>