Сегашниот возач на Заубер, а иден на Ферари, Шарл Леклер, имаше фенометално претекнување на трката во Русија. Жртва – Кевин Магнусен.


(Видео) Какво претекнување на Шарл Леклер

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>