Себастијан Ветел постави најбрзо време на Т2 сесијата, но и тој имаше свои моменти. Такво беше излетувањето на Параболика по кое Ферарито се допре во оградата, но ништо страшно…


(Видео) И Ветел имаше свои моменти на Т2

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>