Двојно менување на гуми е ретка појава во Формула 1, а двојно менување уште поретко. Ферари ги сервисираше Раиконен и Ферари во исти момент кога Ред Бул менуваше кај Рикардо и Верстапен.


Видео: Двоен бокс во Ред Бул и Ферари

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>