(Видео) Даниел Рикардо “без коски“ од пола терен

172
   

Додека има пауза помеѓу трки, возачите ја користат на најразличен начин, од одмор, повеќе време со семејството, до различни видови на спорт … Кога станува збор за спорт, Даниел Рикардо одлучи да ги “тестира“ своите кошаркарски способности и мора да се признае, го “бива“ дечкото.

Погледнете го видеото кое тој го сподели со постигнат кош од половина терен …

 

View this post on Instagram

 

Casual baller 😜 @stancesocks has a sweet office 🏀

A post shared by Daniel Ricciardo (@danielricciardo) on


(Видео) Даниел Рикардо “без коски“ од пола терен

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>