(Видео) Гужва по стартот за Рикардо

По стартот на Унгарското Гранд При, Даниел Рикардо се најде себеси опколен со болиди од сите страни, а во неколку моменти имаше и контакт помеѓу останатите и возачот на Ред Бул.


1 Коментар

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>