Луис Хамилтон возејќи Мекларен Мерцедес во 2008 година направи ретко видена глупост во боксовите.


Видео: Глупоста на Хамилтон во 2008

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>