Кевин Магнусен повторно е во центарот на вниманието кога се работи за инциденти на патеката. Го блокираше Шарл Леклер и го уништи неговиот летечки круг, по што доби опомена од стјуардите, прва за него сезоанва.


Видео: Глупоста на К-Маг

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>