Старт од 19то место, финиш на 5то, најмногу кругови во водство, топ тен за само 3 кругови, тоа го може само улра агресивниот Макс Верстапен.


(Видео) Верстапен ја “меле“ конкуренцијата

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>