Макс Верстапен беше по малку невнимателен на втората тренинг сесија на која предоцна запре во моментот пред да му променаг гуми. За среќа механичарот кој е задолжен да го подигне предниот дел од болидот беше добро, иако “летна“ неколку метри наназад.

 


Видео: Верстапен “го подигна“ мехаичарот

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>