Првото влегување по нови гуми беше еден од најинтересните моменти на Големата награда на Русија, затоа што по излегувањето, Ферари ја превземаа позицијата на Хамилтон, по што британецот мораше да нападне. Германецот беше многу агресивен во пресрет на вториот свиок, но Мерцедес беше пребрз.


(Видео) Борбата на титула во Сочи … Фетел против Хамилтон

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>