По контактот со Сергеј Сироткин во првиот круг, Фернандо Алонсо со две дупнати гуми комплетираше цел круг за да направи промена и да ја заврши трката на 7мо место. Колку беше тешко возењето покажува и начинот на кој се движеше при влезот во боксот.


Видео: Алонсо вози “на две“

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>