Видео: Австрија низ годините

82
   

1982 – Де Анџелис за влакно пред Кеке Розберг

1984 – Ники Лауда конечно победува дома

1987 – Три пати старт и три пати хаос

1997 – Алези со лет преку Ирвајн

1998 – Хакинен против Шумахер

1999 – Огромната грешка на Дејвид Култхард

2002 – Тимските наредби во Ферари

2002 – Монтоја против Шумахер

2002 – Акробацијата на Такума Сато

2015 – Алонсо преку Раиконен


Видео: Австрија низ годините

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>