Верстапен задоволен од перформансите

63

Макс Верстапен откри дека се чувствува добро по 148те изминати кругови на тестот во Барселона при кое го постави најбрзото време на денот.

Тој е задоволен од перформансите на болидот, но и од дистанцата помината која била поголема од планираната.

Денеска работевме на подобро разбирање на болидот и гумите и комплетиравме повеќе кругови од планираното така што одлично е. На зимскиот тест почувствував дека не е се идеално, но денеска се беше супер и немавме никакви проблеми – изјави Верстапен.


Верстапен задоволен од перформансите

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>