Абитебул: Монца беше предизвик

84

Шефот на Рено Сирил Абитебул признава дека трката во Монца била предизвик за тимот.

ТИе имаа добри квалификации со КАрлос Саинз на седмо место и Хулк на крајот поради казни за моторот.

Имавме предизвик викедов на Монца, со добри моменти и фрустрации. Имавме добри квалификации посебно со Карлос. Сепак немавме добра трка. Оваа патека бара моќен мотор и не можевме да се браниме од Форс Индија.

Хулкенберг проба колку што можеше да дојде до поени но не успеа.

Направивме се и ќе се вратиме посилни во СИнгапур што повеќе би ни одговарал.


Booking.com

Абитебул: Монца беше предизвик

Внесете го точниот резултат. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>