П А Д О К    К Л У Б

 • СЛЕДНА ТРКА:
  ГОЛЕМА НАГРАДА НА
  АВСТРАЛИЈА
  25
  МАРТ
  ПОВЕЌЕ ИНФО

ПРЕДСЕЗОНСКИ ТЕСТОВИ
Барселона: 26 Февруари – 1 Март
Барселона: 6 Март – 9 Март

ПРОМОЦИЈА НА БОЛИДИ
ХААС: 14 Февруари
ВИЛИЈАМС15 Февруари
РЕД БУЛ: 19 Февруари
: 20 Февруари
ЗАУБЕР АЛФА РОМЕО: 20 Февруари
ФЕРАРИ22 Февруари
МЕРЦЕДЕС: 22 Февруари
МЕКЛАРЕН23 Февруари
ТОРО РОСО: 25 Февруари

ПЛАСМАН НА ВОЗАЧИ

ПОЗ. ВОЗАЧТИМПОЕНИ
1ЛУИС ХАМИЛТОНМЕРЦЕДЕС0
2ВАЛТЕРИ БОТАСМЕРЦЕДЕС0
3СЕБАСТИЈАН ВЕТЕЛФЕРАРИ0

ПЛАСМАН НА ТИМОВИ

ПОЗ. ТИМПОЕНИ
1МЕРЦЕДЕС0
2ФЕРАРИ0
3РЕД БУЛ0

М Е Д И А    В Е С Т И

МОТО ГП